Light UP your Idea | Ardian Hoxha (ASK, Duplex, SushiCo)

25 korrik 2019 10:40

Me 25korrik, ora 17:00-18:00, në VentureUP,  Z.Ardian Hoxha flet për rrugëtimin dhe sukseset e tij si ndërrmarrës.

25 korrik 2019
10:40

Redaksia