GREEN Open Air Cinema - for Mother Nature

22 korrik 2019 10:46

Green Fest fillon me datë 23 korrik nga ora 21:30 tek Bibloteka e qytetit në Mitrovicë, ku është përgatitur një program me filma që trajtojnë temën e nënës dhe natyrës.

22 korrik 2019
10:46

Redaksia