LATIN Classics at Studio21 w/LoveandDance

22 korrik 2019 10:36

Love and Dance Prishtina dhe Studio 21 organizojnë sot me datë 22 korrik nga ora 21:30 në Studio 21 mësim të kërcimit latin.

22 korrik 2019
10:36

Redaksia