MARSH: Kundër vrasjeve institucionale

19 korrik 2019 10:48

Sot, me datë 19 korrik në ora 14:00, organizohet marsh protestues kundër neglizhencës së sistemit gjyqësor dhe policisë, tek lagjja Meshari për të vazhduar tek stacioni policor në Fushë Kosovë

19 korrik 2019
10:48

Redaksia