Helado Infinito (ARG) performancë live në Soma

20 korrik 2019 10:51

Me datën 20 Korrik prej orës 21:30, në SOMA, Prishtinë fillon turneu Helando Infinito, një duo i përbërë nga Loreta Neira  dhe Victor Borgert.

20 korrik 2019
10:51

Redaksia