PriFest VR Experience / 2 VR films to watch

19 korrik 2019 10:32

Shkoni dhe përjetoni realitetin virtual duke shikuar 2 filma VR gjatë festivalit në datat 18, 19 dhe 20 korrik nga ora 18:00-20:00, në Teatrin Kombëtar.
 

19 korrik 2019
10:32

Redaksia