PriFest VR Experience / 2 VR films to watch on 18-20 Jul.

18 korrik 2019 14:57

Ejani dhe përjetoni realitetin virtual duke shikuar 2 filma VR. Ngjarja ndodh te Teatri Kombëtar gjatë festivalit - PriFest, në datat 18, 19 dhe 20 korrik nga ora 18:00-20:00.

18 korrik 2019
14:57

Redaksia