PriFest 11th edition

17 korrik 2019 14:38

Edicioni i 11 i PriFest fillon më 16 korrik deri më 21 korrik. Keni rastin me taku në Prishtinë regjisor filmash nga Kosova, regjioni dhe Evropa.

17 korrik 2019
14:38

Redaksia