EU Gender Talks - Women in Arts

17 korrik 2019 11:50

Të mërkurën me 17 korrik, ora  10:00 - 12:00, Zyra e BE-së në Kosovë/EUSR dhe Europe House ju ftojnë të merrni pjesë në Bisedën e BE-së për Gjininë mbi temën "Gratë në Art",  në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

17 korrik 2019
11:50

Redaksia