Bashkohuni me ne për t'i festuar 9 vitet e Kosovo 2.0!

18 korrik 2019 11:54

Me 18 korrik,  ora 17:30 - 19:00, në K2.0, ejani për të festuar ditëlindjen e 9-të të Kosovo 2.0.Aty do  të ketë muzikë(DJ), pije  si dhe gjithashtu  ulëse, dëgjuese dhe… podcast.
 

18 korrik 2019
11:54

Redaksia