Asphalt Piloten- "Tape Riot" (Switzerland)

15 korrik 2019 11:14

HAPU organizon sot me datë 15 korrik nga ora 18:30 në Fushë Kosovë në rrugën Dardania., veprëne kompanisë zvicerane Asphalt Piloten, TAPE RIOT - një performancë ndërdisiplinare të vallëzimit, muzikës dhe arteve vizuele.

15 korrik 2019
11:14

Redaksia