Të bashkuar për të mirën PARTY & LIVE JAM

15 korrik 2019 11:06

Sot prej orës 21:30 deri në 00:30 do të mbahet ceremonia e ndarjes së çmimeve për qytetari aktive në Kino ARMATA, ku më pas do të ketë PARTY dhe LIVE JAM në lokalin Dit' e Nat'.

15 korrik 2019
11:06

Redaksia