Ekspozitë e fëmijëve me aftësi të kufizuar

15 korrik 2019 10:59

Handicap Kosova, sot nga ora 11 në Biblotekën Kombëtare të Kosovës, me përkrahjen e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit, organizon ekspozitën e fëmijëve me aftësi të kufizuar.

15 korrik 2019
10:59

Redaksia