Dren Abazi / Mes yjesh

12 korrik 2019 13:58

Zig Zag Orchestra dhe Komuna e Prishtinës organizojnë koncertin e Dren Abazit - Mes Yjesh në Amfiteatrin e Parkut të Gërmisë me fillim prej orës 20:00

12 korrik 2019
13:58

Redaksia