La Fête Nationale Française / Festa Kombëtare Franceze

11 korrik 2019 13:21

Aleanca Franceze në Prishtinë organizon sot festën kombëtare franceze në Annex Bar me fillim prej orës 19:30, ku do të ketë koncert special nga Gippsy Groves dhe një pije falas për 100 personat e parë

11 korrik 2019
13:21

Redaksia