Kuptimi dhe rëndësia e Virgjërisë në shekullin 21

09 korrik 2019 10:45

Të martën (më 9 korrik), mbahet debati “Kuptimi dhe rëndësia e virgjërisë në shekullin 21 tek vajzat kosovare”, në lokalin HANNAH+Friends duke filluar nga ora 19.30 – 21.00.

09 korrik 2019
10:45

Redaksia