Lindja e Tragjedisë

03 korrik 2019 11:03

Me 4 korrik, të enjten, Qendra për Filozofi dhe Art, do të organizojë debat mbi veprën e filozofit Friedrich Nietzsche - Lindja e Tragjedisë. Duke filluar në ora 20:00, në Qendra për Filozofi dhe Art, Prishtinë.

03 korrik 2019
11:03

Redaksia