Liria e shprehjes: Në mes publikes dhe privates - truAktiv Talks

24 qershor 2019 11:41

Të hënën me datë 24 qershor në lokalin Dit' e Nat' me fillim nga ora 19:00, Sbunker organizon truAktiv Talks me Flutura Kusarin me temë "Liria e shprehjes: Në mes publikes dhe privates".

24 qershor 2019
11:41

Redaksia