Grand Tour - Një shëtitje e shkurtër rreth Poezisë së Re Europiane

19 qershor 2019 14:01

Traduki, Qendra Multimedia, Ambasada Zvicerane dhe Tage der deutschen Sprache Kosovo organizojnë sot me fillim prej orës 19:00 në Qendrën Multimedia eventin e korit të poetëve në gjuhën gjermane dhe shqipe me interpretim.

19 qershor 2019
14:01

Redaksia