Java e Filmit

19 qershor 2019 13:52

Qendra Kinematografike e Kosovës dhe Komuna e Prishtinës janë duke mbajtur prej datës 17 qershor Javën e Filmit në Kino Armata e që do të vazhdojë deri më datën 23 qershor.

19 qershor 2019
13:52

Redaksia