Termodiell

23 qershor 2019 12:00

Të dielën nga ora 12:00 deri në orën 18:00, Termokiss organizon eventin Termodiell ku do të ketë aktivitete të ndryshme si ping-pong, volejboll, shah, muzikë dhe të tjera. 

23 qershor 2019
12:00

Redaksia