Opera GOF

15 maj 2019 13:54

Me datë 15 Maj, nga ora 21:00-23:00 në Kino ARMATA do të mbahet Opera "GOF" që është një rrugëtim fizik dhe virtual i tri personazheve.

15 maj 2019
13:54

Redaksia