Fjalim Interaktiv: Aktivizmi për të drejtat e kafshëve

06 maj 2019 13:55

Këtë të hënë, datë 6 Maj në Termokiss do të mbahet një diskutim interaktiv me Flora Bujupi, e cila do te shpalos storien e saj në lidhje me aktivizmin e saj rreth kafshëve dhe përkujdesit ndaj tyre.

 

06 maj 2019
13:55

Redaksia