Poetry Night: Chaos vs Comfort

06 maj 2019 13:42

Sonte, nga ora 19:00 në Shtatëmbëdhjetë, do të eksplorohen poezitë e Agnesa Belegut dhe Agnesa Qerimit mbi kaosin dhe rehatinë.

06 maj 2019
13:42

Redaksia