Jugg Ling: Ushtrime për zhonglim III

25 prill 2019 14:14

Sot me datë 25 Prill prej orës 19:00 do të ketë sesione të ushtrimit të sportit të zhonglimit në  qendrën sociale dhe kulturore - Termokiss!

25 prill 2019
14:14

Redaksia