Melancholia

15 janar 2019 10:18

E martë, 15 janar 2019, ora 18:00 në Qëndrën për Filozofi dhe Art, Virtual Sophists dhe Filozofia shfaqin filmin "Melancholia".

15 janar 2019
10:18

Redaksia