TruAktiv Summit 2018

19 shtator 2018 14:52

Nga datat 20-23 shtator Sbunker është duke e organizuar TruAktiv Summit 2018 për të gjithë pjesëmarrësit e programeve të Sbunker. Tema e këtij Samiti është “Angazhimi komunitar” 
Samiti do të sjellë rreth 50 pjesëmarrës nga e gjithë Kosova, pjesëmarrës të edicioneve të truAktiv, TruAktiv Talks, netëve të filmit dhe dhurimit të librave, dhe moduleve tematike për të shkëmbyer ide, socializuar, për t’u njoftuar me shumë figura të suksesshme dhe për të zhvilluar zgjidhje të përbashkëta.

19 shtator 2018
14:52

Redaksia