Anibar Animation Festival 2018

13 gusht 2018 08:10

Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Animuar Anibar po afrohet,
Filma të animuar, punëtori, prezantime, masterklasa, takime me animatorët, debate, ndeja, pikniqe në natyrë, ushqim dhe pije, e shumë aktivitete të tjera, të gjitha këto vijnë në javën më të preferuar në Pejë, 13-19 Gusht në edicionin e nëntë të Festivalit Ndërkombëtar të Animacionit Anibar.

13 gusht 2018
08:10

Redaksia