A ma mirë këtu a atje?

19 korrik 2018 08:05

Kosovo 2.0. Të enjten, më 19 korrik, në orën 18:00 do të diskutojmë për diasporën, profilin, ndikimin dhe rëndësinë e saj. Bashkëbisedimi i shkurtër do të mbahet në Innovation Centre Kosovo, (rr. Rexhep Mala 28A. Prishtinë, Kosovë).

19 korrik 2018
08:05

Redaksia