SYTË, promovimi i albumit

12 korrik 2018 07:03

Me 12 korrik nga ora 21:30-00:30 në Soma Book Station do të performojë bendi i ri SYTË, dhe në të njejtën kohë do të shfaqin albumin dhe video spotin e parë të tyre

12 korrik 2018
07:03

Redaksia