The Little Shop of Horrors (1960) / Corman - Griffith Double

14 qershor 2018 13:08

The Little Shop of Horrors është komedi e zezë amerikane e vitit 1960, shkruar nga Charles B. Griffith. Filmi është farsë për asistentin e floristit i cili kultivon bimë të cilat ushqehen me mishin dhe gjakun njerëzor. Filmi shfaqet në Kino ARMATA në ora 19:00, hyrja falas.

14 qershor 2018
13:08

Redaksia