Mbrojtja e trashëgimisë kulturore në Kosovë

08 maj 2018 10:30

Me 8 maj në orën 17:00 me rastin e Ditës së Evropës , Aleanca Franceze e Prishtinës dhe Ambasada e Francës në Kosovë, në bashkëpunim me MKRS, organizojnë një konferencë mbi temën e mbrojtjes së trashëgimisë kulturore në Kosovë. Konferenca mbahet në Aleancën Franceze të Prishtinës.

08 maj 2018
10:30

Redaksia