Youth Congress

10 maj 2018 09:00

 The Friedrich-Ebert-Stiftung (FES) organizon Kongresin Rinor me 10 dhe 11 Maj në Muzeun e Kosovës duke ja filluar nga ora 9:00 dhe i fton gjithë organizatat e grupet rinore të Kosovës që janë të interesuar për të diskutuar rreth sfidave që përballet rinia kosovare dhe njëkohësisht për të diskutuar për kapërcimin e këtyre sfidave me ide kreative dhe të përbashkëta. 

10 maj 2018
09:00

Redaksia