Takohu me Kino ARMATA

20 prill 2018 10:43

 Kino ARMATA, shtëpia e filmit dhe kulturës, ka filluar promovimin e shprehjeve alternative artistike.  Ata ftojnë të gjithë artdashësit (por jo vetëm) në takim joformal ketë të premte, 20 prill, prej orës 18:00, ku do  të diskutojnë për mënyrën se si do të funksionojë hapësira në të ardhmen dhe krijimin e një  platforme programore.  

20 prill 2018
10:43

Redaksia