Run With Color Kosova

22 prill 2018 10:00

"Run with Color" do të mbahet më 22 prill, në Parkun e Gërmisë në Prishtinë, duke filluar nga ora 10 e mëngjesit deri në ora 12 në drekë dhe do të jetë vrapim 3km.  Eshte event i cili po mbahet per here te pare ne vendin tone. Garat me ngjyra jane evente që organizohen në gjithë botën me qëllime të ndryshme bamirësie. Pjesëmarrësit, të veshur në ngjyra të bardha, vrapojnë duke u spërkatur me ngjyra jo të dëmshme, gje që e bëjnë vrapimin shume atraktiv.  

22 prill 2018
10:00

Redaksia