Lexime Diskutime Muzikë në Ditën Ndërkombëtare të Librit

23 prill 2018 20:00

Për nder të ditës ndërkombëtare të librit më 23 prill duke filluar nga ora 20:00 , në kuadër të projektit Kultura për Ndryshim, Qendra Multimedia dhe Insituti Goethe organizojnë lexim publik në Prishtinë, në hapësirën e Qendrës Multimedia.                                                                                 Autorët që do të lexojnë:
Arbër Selmani, Ardiana Shala Prishtina, Edi Shukriu, Genc Kadriu, Sibel Halimi.

23 prill 2018
20:00

Redaksia