Erdhlezeti 2018

06 maj 2018 12:00

TUNG DIMËR, MIRË SE ERDHE VERË : Festivali Erdhlezeti vjen për të pestën herë me radhë me datë 6 Maj duke filluar nga 12:00 deri në 23:00 përpara Dit'eNat', ku do të performojnë grupe vendore dhe të huaja për të festuar diversitetin kulturor me pije,ushqim e muzikë.

06 maj 2018
12:00

Redaksia