Filmi është kritikë shoqërore: “Martesa”

29 mars 2018 19:00

 

Të enjten më 29 Mars në Tartine Deli, Sbunker e hap serinë e TruAktiv Talks me të ftuarit Blerta Zeqiri dhe Genc Salihu që në bashkëbisedim me publikun do flasin per rëndësinë që ka filmi në reflektimin dhe reagimin ndaj rrethanave shoqërore.

29 mars 2018
19:00

Redaksia