Così e Così & Dèsirè - LIVE në Termokiss

27 mars 2018 10:18

Performanca e parë në Termokiss për vitin 2018 po fillon me dy artistë ndërkombëtar 

Così e Così dhe Dèsirè me daten 27 mars në ora 20:00-23:00

27 mars 2018
10:18

Redaksia