Joshua: Teenager vs Superpower - Nata e filmit dhe librit

07 shkurt 2018 16:15

Sbunker vazhdon me natën e filmit dhe dhurimit të librave me filmin "Joshua: Teenager vs Superpower". Eventi do të mbahet të mërkurën, nga ora 19:00 në sallën e Lëvizjes Fol. 

07 shkurt 2018
16:15

Redaksia