MODUL Talk | Arber SHALA - Hapësira; Frymëzimi dhe Ndikimi

02 shkurt 2018 10:52

Të premten, nga ora 18:00 në American Corner Prishtina, ligjeratë nga Arber Shala në lidhje me frymëzimin dhe ndikimin e arkitektëve të mëdhenj në zhvillimin profesional. 

02 shkurt 2018
10:52

Redaksia