Histori nga rajoni #7

"Histori nga rajoni #7" mbulon temën e korrupsionit në Ballkanin Perëndimor. Ballkani Perëndimor, me kalimin e kohës ka një tendencë për t'u bërë edhe më i korruptuar. Mali i Zi, Maqedonia dhe Kosova u raportuan të jenë në stagnim, Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina në rënie, ndërsa vetëm Shqipëria u tha se po përmirësohej pak në këtë drejtim. Ky është një mesazh dhe mësim serioz për qeveritë në të gjithë rajonin se nuk mund t'i japin fund luftës kundër korrupsionit pa aktivitete të qarta që do të sillnin ndryshimet e nevojshme.