Histori nga rajoni #5

Në "Histori nga rajoni #5" do të zbulojmë se si vendet e Ballkanit u përballën (dhe po përballen) me të ashtuquajturën "Infodemi". Lajmet e rreme nuk njohin kufij. Përmes përvojave të tyre, ne mund të mësojmë se si të mbrohemi nga epidemia e dezinformatave.