Episodi 5: Teatri politik me Jeton Nezirajn

25 janar 2023 15:17

Episodi i pestë i Çelnajës i kushtohet teatrit politik. Teatri është një pjesë e rëndësishme jetës dhe formësimit tonë estetik. Me Jeton Neziraj diskutojmë nivele të ndryshme për treatrin politik, dramaturgjinë, kritikën dhe edukimin me teatër. Po ashtu flasim për lirinë, shijet dhe përjetimet që ofron loja në skenë.

• Autor dhe moderator: Latif Mustafa
• Mysafir: Jeton Neziraj
• Montazhi dhe realizimi: Alb Muhaxhiri – Albfilms

Për çdo pyetje, sugjerim, a koment na shkruani në [email protected].

*Projekti mbështetet nga Rockefeller Brothers Fund.

25 janar 2023
15:17

Çelnaja