Zoran Ostojiq

Zoran Ostojiq është gazetar dhe politikan në Serbi. Ka qenë deputet i Partisë Liberal Demokratike (LDP) 2008-2014. Ka qenë gazetar dhe drejto i shquar i RTV Studio B. Që prej 2021 është kolumnist i rregullt për Danas.