Vladimir Arsenijeviq

Vladimir Arsenijeviq është shkrimtar, përkthyes, redaktor, muzikant dhe botues. Ai jeton në Beograd dhe është fitues i çmimit prestigjoz NIN për romanin jugosllav të vitit 1994 për romanin “U potpalublju”. Ai është gjithashtu themelues i festivalit të filmit Krokodil dhe i shtëpisë botuese për audio libra Reflektor. https://vladimirarsenijevic.com/en/biography/