Visar Xhambazi

Visar Xhambazi është njohës i marrëdhënieve ndërkombëtare dhe politikës së jashtme. Ai shërben si këshilltar profesional në organizatën United Europe në Hamburg, Gjermani dhe si anëtarë në forumin M100 Sanssouci Colloquium në Potsdam, Gjermani. Ai ka mbaruar studimet master në studime ndërkombëtare në Old Dominion University në Virxhinia të ShBA-së, me specializim në politikën e jashtme amerikane dhe marrëdhëniet ndërkombëtare.
 

nga autori