Uk Lushi

Lushi është ekonomist dhe autor shqiptar që vepron në ShBA. I diplomuar në Columbia University të Nju Jorkut, ai ka botuar librin "Shqiptaro-amerikanët e UÇK-së - Kronikë e Batalionit Adriatiku"