Timothy Frye

Timothy M. Frye është një shkencëtar politik amerikan. Ai është profesor i Marshall D. Shulman i Politikës së Jashtme Post-Sovjetike dhe Kryetar i Departamentit të Shkencave Politike në Universitetin Columbia, dhe autor i disa librave për Rusinë.