Thomas de Maizière & A. Wess Mitchell

Thomas de Maizière është një ish-ministër gjerman i mbrojtjes i cili aktualisht shërben si anëtar i Bundestagut gjerman.

Aaron Wess Mitchell është një ekspert i politikës së jashtme amerikane dhe ish-diplomat i cili ishte Ndihmës Sekretari i Shtetit për Çështjet Evropiane dhe Euroaziatike.